Entorn

Llocs d’interés de la zona i dels quals facilitem informació desde casa:

Visites guiades al Romànic.

Excursions al Parc Nacional d’ Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

Rutes de senderisme per a diferents nivells.

Serveis termals, spa, etc. al Balneari de Caldes de Boí.

Estació d’esquí de Boí-Taüll Resort.

Excursions amb raquetes.

Visita a la nostra explotació agraria, producció de carn ecològica i també productes de l’hort de temporada; animals de granja.

Gastronomia amb cuina tradicional i productes locals de la zona.

Tradicions locals: les falles de cada poble, balls tradicionals, festes i un ampli ventall de posibilitats que sens dubte sorprendran.

El Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici és un espai natural protegit de l’Alt Pirineu de Lleida.
Està situat a la part central de la Serralada Pirinenca entre les comarques de l’Alta Ribagorça, el Pallars Sobirà, la Vall d’Aran i el Pallars Jussà. El nucli central del parc està en els termes municipals de la Vall de Boí i Espot.
La geografia del Parc és d’alta muntanya perquè gran part del territori s’alça més amunt dels 1.000 m amb pics que superen els 3.000 m d’alçada.
El Parc té un gran valor biològic. Els grans desnivells que presenta fan que hi hagi diferents ecosistemes: prats, conreus i boscos caducifolis a les cotes més baixes, boscos de fulla perenne a les cotes mitjanes, i prats i rocalls d’alta muntanya a les cotes més altes. El fet que faci molts anys que està protegit així com la seva inaccessibilitat natural ha preservat la flora i la fauna en un estat força salvatge.

El conjunt d’Esglésies romàniques de la Vall de Boí, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 30 de novembre de 2000, comprèn un total de nou esglésies del romànic català situades en diferents pobles del municipi de la Vall de Boí (Alta Ribagorça).

Estació d’ esquí de Boí – Taüll és l’estació d’esquí del Pirineu català que té la cota màxima esquiable, al Cap de les Raspes Roies, a 2.747,3 m. (El cim de la muntanya és a 2.758,7).

Balenari Caldes de Boí està situat a 1.470 metres d’altitud, a la dreta de la Noguera de Tor.Les nombroses fonts que hi ha a la contrada, amb aigües mineromedicinals, li han donat nom. Destaca la font del Bou, que és la més coneguda perquè la seva aigua s’embotella i es comercialitza. També hi ha altres fonts, com la font de la Tartera, que s’utilitza com a aigua medicinal, i la font de Santa Llúcia, l’aigua de la qual s’utilitza per a curar els ulls.

 Tots els altres pobles de la Vall de Boí i molts altres indrets